8 oktober 2017

In alle details klopt het! De kastjes, haakjes, sluitingen, lampjes, alles in dezelfde mooie stijl! We hebben heerlijk genoten van de boot, de ligplaats en Rotterdam! Dankbaar dat we hier lekker tot rust konden komen.

Dank voor deze unieke ervaring in de havens van Rotterdam. Met de houtkachel is het echt thuiskomen in een megastad!

Maartje en Nelleke

24 september 2017

Heerlijk op je bootje geslapen, Eric!
Bijzondere omgeving om de nacht in te gaan en weer te ontwaken. Heerlijke zomeravond langs de kades. Alle ingrediƫnten voor een weekendje eruit zijn op je bootje aanwezig.

Heleen en Leo

23 september 2017

Avondje, nachtje, ochtendje op de Rothor.
Eric, je hebt een geweldige hand om sfeer te creƫren, binnen en buiten. Met liefdevolle aandacht voor details. Herkenbare stijl en afwerking. We hebben genoten.

Nynke en Hanneke, Delft

20 september 2017

Heerlijk een nachtje op de Rothor, voorheen Croosboot. Mini vakantie. Gaan slapen met vloed en wakker worden met eb. Het bootgevoel. En dat midden in de stad. Verrassend rustig! Bedankt Eric, voor de gastvrijheid.

Marjella en Geert, Rotterdam

15 en 16 september 2017

Als tweede gast mochten wij komen logeren op de Rothor. Twee dagen en nachten mochten wij genieten van deze schitterende boot, die met veel zorg en liefde is opgeknapt. Wij zullen de Rothor bij al onze vrienden familie en kennissen van harte aanbevelen voor een bijzonder verblijf in Rotterdam. Wellicht tot een volgende keer.

Mark en Paula Elbers uit Winssen GLD.

2 september t/m 14 september 2017

Beste Rothor

Als eerste gasten mochten wij jou Bewonen en Bewonderen. Wat een schoonheid ben jij. Zo gastvrij en zo ruim. Wij voelden ons meteen thuis. Jij heb je zo goed staande gehouden als “Grande Dame”. Aan niets ontbrak het ons. Ook jouw ligplaats is geweldig! 12 dagen waren wij een met jou. Zon, regen en storm: alles bij elkaar gehad en jij…..zoals het een Croosboot betaamt Rustig schommelend en glimlachen van voor tot achterdek.

Eric als “uitwonend” kapitein op de wal liet jou los, en het voelde goed.

Rothor, bedankt voor alweer een geslaagde vakantie in Rotterdam!

Marion en Vincent Koch, Hilversum